Afstanden

URBAN FUN RUN 1 KM

Voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar organiseert de Eiberrun een Urban Fun Run.

De afstand is ‘slechts’ 1 km (ongeveer), maar het is wel een uitdagende 1 km. Je loopt namelijk niet zomaar over de weg, maar je loopt en klautert door verschillende winkels en obstakels in het dorp.

Wil je kennismaken met hardlopen? Meld je dan aan voor een Kidsclinic, dan word je in 4 trainingen klaargestoomd voor de Kidsrun. 

Inschrijven voor de Urban Fun Run kan vanaf 1 maart.

 

Parcours

De Urban Fun Run was in 2023 een groot succes.
De opzet zal dit jaar hetzelfde blijven: een korte maar wel een hele uitdagende dwars door het dorp: door winkels en over stormbanen. De route hebben we iets veranderd, met een paar nieuwe uitdagingen in het parcours. 

Nieuwsgierig?
Bekijk het filmpje hieronder: een zestal fanatieke jonge hardlopers verkende vorig jaar alvast een deel van het parcours. Of blader hier door de foto’s van vorig jaar.

Route Urban Fun Run Eiberrun 2024 2

Praktische informatie

Deelname aan de Urban Fun Run kost 5 euro. 

Voor dit bedrag mag je deelnemen aan de Run en krijg je een gaaf t-shirt.

Jazeker kan en mag dat. Als je je voor twee onderdelen inschrijft krijg je zelfs korting. In plaats van €5 per run betaal je dan €7,50 voor deelname aan de Urban Fun Run en de Kidsrun. 

Nee hoor, je hoeft niet super sterk te zijn. Maar je moet wel van een beetje uitdaging en geklauter houden 🙂 

We adviseren voor de Urban Fun Run een leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Dit is een richtlijn en als je twijfelt overleg dan met de organisatie of een ASV trainer.

Staat jouw vraag er niet bij?