26 mei 2019 - 21e Eiberrun

 

Informatie Bedrijvenloop

02-03-2018 : 20:24
De bedrijvenloop over 7 en 14 KM is een groeiend onderdeel van de Eiberrun. We zijn hard op weg om de competitie uit te breiden naar 30 teams.

De opzet heel simpel: bedrijven en instanties kunnen zich inschrijven in teams van minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Er wordt een klassement opgemaakt aan de hand van de drie snelste tijden van een team.

Een team krijgt:
  • Ontvangst met koffie;
  • Naamsvermelding op onze website www.eiberrun.nl 
  • Gelegenheid om een spandoek op te hangen langs het parcours;
  • Een smakelijke versnapering;
  • Een consumptiebon voor iedere loper.
Bovenal staat de bedrijvenloop in het teken van teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid. Speciaal voor de bedrijvenloop wordt er in het Openlucht Theather / De Huve ruimte gereserveerd. Dit is de ideale locatie om voor en na de wedstrijd te verblijven en er zal naderhand voldoende gelegenheid zijn voor een gezellig afzakkertje en hapje.

Het winnende team mag een jaar lang genieten van een wisselbeker en wordt gekroond tot “Achterhoeks Kampioen”.

Iedere teamloper doet individueel ook in zijn of haar leeftijdscategorie mee!
 

Inschrijving en kosten

Teams kunnen zich inschrijven vóór dinsdag 15 mei. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. De kosten per team bedragen € 80,00. Bij de inschrijving wordt er een inlogcode verschaft, waarmee de samenstelling van het team gewijzigd kan worden t/m 15 mei.

Voorlopig programma bedrijvenrun

  • 10.30u Ontvangst met koffie en koek in de Huve. Hier zullen tevens de startnummers en huurchips uitgereikt worden;
  • 11.30u Start Bedrijvenloop 7 en 14 KM.
Na de wedstrijd is er gelegenheid om gezellig na te borrelen in de Huve. Daar zijn alle ingrediënten aanwezig (bar, hapje, live achtergrond muziek etc.) voor een goed slot van een dagje Eiberrun. De eerste consumptie wordt beschikbaar gesteld door ASV Eibergen. Voor de overige consumpties kunnen muntjes tegen “Achterhoekse horecaprijzen” gekocht worden (dit kan ook op rekening betaald worden met ASV Eibergen). Het is mogelijk om van tevoren aan te geven hoeveel muntjes er nodig zijn. Dan kunnen deze vervolgens samen met de startnummers en chips klaargelegd worden. Het restant kan later op de dag ingeleverd worden, zodat er een verrekening plaats kan vinden.

13.30u Prijsuitreiking.

 Voor meer informatie of vragen kunt je een mail sturen naar roy@eiberrun.nl
 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog