22 mei 2022 - 22e Eiberrun

 

Informatie Bedrijvenloop

19-05-2022 : 11:46
 De bedrijvenloop over 6 en 12 km is een groeiend onderdeel van de Eiberrun. We zijn hard op weg om de competitie uit te breiden naar 30 teams.

De opzet is heel simpel: bedrijven en instanties kunnen zich inschrijven in teams van minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Gemengde inschrijving met mannen en vrouwen is uiteraard geen probleem. Er wordt een klassement opgemaakt aan de hand van de drie snelste tijden van een team.

Een team krijgt:
  • Ontvangst met koffie;
  • Naamsvermelding op onze website www.eiberrun.nl 
  • Gelegenheid om een spandoek op te hangen langs het parcours;
  • Een smakelijke versnapering;
  • Een consumptiebon voor iedere loper.
Bovenal staat de bedrijvenloop in het teken van teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid. Speciaal voor de bedrijvenloop wordt er in de Pickerhal ruimte gereserveerd. Dit is de ideale locatie om voor en na de wedstrijd te verblijven en zal er naderhand voldoende gelegenheid zijn voor een gezellig afzakkertje en hapje.

Voor de 6 en 12 km zijn er 3 prijzen te verdienen.

Iedere teamloper doet individueel ook mee en kan op zijn of haar afstand meedingen voor de 1e, 2e en 3e plaats.  
 

Inschrijving en kosten

Teams kunnen zich inschrijven vóór woensdag 11 mei. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. De kosten per team bedragen € 85,00.  Met de betaling zijn we overgestapt van automatische incasso naar ideal betaling. Dat is voor de organisatie veel gemakkelijker. Ook voor de bedrijvenrun zal dit gelden. Bij de inschrijving moet u daarmee rekening houden. Per bedrijf zal er 1 persoon ingeschreven moeten worden en zullen de overige teams en  teamleden nadien toegevoegd worden. De organisatie zal per mail contact opnemen met de contactpersoon van het team. Als het aantal teams en teamleden compleet is zal er een aanvullende factuur worden gestuurd.

Voorlopig programma bedrijvenrun
  • 09.00u           Ontvangst met koffie en koek in de Pickerhal. Hier zullen tevens de startnummers en chips uitgereikt worden;
  • 10.30u           Start Bedrijvenloop 6 en 12 KM.
  •  
Na de wedstrijd is er gelegenheid om gezellig na te borrelen in de Pickerhal. Daar zijn alle ingrediënten aanwezig  voor een goed slot van een dagje Eiberrun. De eerste consumptie wordt beschikbaar gesteld door ASV Eibergen.

Voor meer informatie of vragen kunt je een mail sturen naar info@eiberrun.nl

Deelnemende teams in 2022:

Saint-Gobain  Abrasives BV   4 teams
Grand Plaza   2 teams
Gemeente Berkelland    1 team
Welgro bv   2 teams

Dusseldorp The Roadrunners

  1 team
 Staring College         2 teams
Marianum           2 teams
Fysik                   2 team
 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog