26 mei 2019 - 21e Eiberrun

 

Informatie Kidsrun

26-03-2018 : 21:02
Hardlopen is leuk, je doet het samen met je ouders of vrienden of bijvoorbeeld bij de voetbal. Nu kun je eens meedoen aan een échte hardloopwedstrijd, samen met klasgenoten. Je krijgt een officieel startnummer, een chip om de tijd op te meten en een mooie medaille!

Wie en wat

Leeftijd 4 t/m 9 jaar     : 14.00u  0,5    KM
Leeftijd 9 t/m 13 jaar   : 13.45u 1        KM
Leeftijd vanaf 10 jaar   : 13.15u 3       KM
Voor overige afstanden zie wedstrijdinformatie.

Waar

De start vindt in het Openlucht Theater te Eibergen. Het parcours verloopt over afgezette wegen rondom het Openlucht Theather. Je wordt bij de finish weer door een applaus vanaf de tribune ontvangen.

Hoe

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. Voor opgave heb je een bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder nodig. Vraag hiervoor toestemming en hulp aan je ouders.

Na-inschrijven en ophalen van je startnummer en chip is mogelijk op zaterdag 26 mei (tussen 14.30u en 16.30u) of zondag 27 mei vanaf 10.00u tot een half uur voor de start.

De chip zal direct na de finish ingeleverd moeten worden bij de organisatie. Je mag deze chip dus niet houden! Niet inleveren betekent later borg betalen (€ 3,50).

Herinnering

Je inspanning is niet voor niets. Elke deelnemer krijgt namelijk een mooie medaille. Tevens worden er SKE goody bags uitgereikt aan de nummers 1-2-3 meisjes en jongens van een leeftijdsgroep:

0,5 KM 4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-9 jaar.
   1 KM 9-11 jaar en 12-13 jaar.
  3 KM vanaf 10 jaar.

Tip: gebruik sportschoenen voor het deelnemen aan de wedstrijd.

De video hieronder geeft een goeie indruk van vorig jaar

Kindercentrum De Meiboom en IKC De Schakel (vestigingen SKE Kinderopang in Eibergen) is hoofdsponsor van de kidsrun. Zij maken het mede mogelijk dat je tegen een kleine vergoeding mee kunt doen aan de Kidsrun van de Eiberrun. Het stimuleren van beweging bij kinderen is onderdeel van hun beleid en op zondag 27 mei zal dit dan ook goed naarvoren komen. 

Sportwijzer in Eibergen levert de attracties voor een leuk kinderprogramma bestaande uit een spingkussen voor de jongste kinderen en een heuse obstakelbaan voor de oudere kinderen.

 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog