24 mei 2020 - 22e Eiberrun

 

Inschrijven voor de Eiberrun

24-02-2020 : 17:24

Voorinschrijving voor de Eiberrun is mogelijk

Je kunt voor-inschrijven tot en met zaterdag 16 mei 2020 23:59 uur.
De kosten zijn :

  • €  9,00 voor de 6 en 12 km.
  • € 85,-- voor de Bedrijventeams
  • €  4,--  voor de 2,5 km
  • €  3,--  voor de 0,6 en 1,2 km
  • € 10,-- voor de Kidsclinic

Annuleren van de inschrijving is kosteloos mogelijk tot 16 mei 23:59 uur. Dit jaar is er alleen een na-inschrijving op zondagmorgen 24 mei tussen 9:00 en 10:15 uur. 
Met de betaling zijn we overgestapt van automatische incasso naar ideal betaling. Voor de bedrijvenrun moet er 1 persoon worden aangemeld op het inschrijvingsformulier. Een team bestaat uit minimaal 3  en maximaal 5 lopers. Gemengde samenstelling van vrouwen en mannen is uiteraard ook mogelijk. Dat is voor de organisatie veel gemakkelijker. Ook voor de bedrijvenrun zal dit gelden. Bij de inschrijving moet u daarmee rekening houden. Per bedrijf zal er  min 1 persoon en 1 team ingeschreven moeten worden en zullen de eventuele overige teams en  teamleden nadien toegevoegd worden. De organisatie zal per mail contact opnemen met de contactpersoon van het bedrijf. Als het aantal teams en teamleden compleet is zal er een aanvullende factuur worden gestuurd. Annuleren van de inschrijving is kosteloos mogelijk tot 16 mei 23:59 uur. Dit jaar is er alleen een na-inschrijving op zondagmorgen 24 mei tussen 9:00 en 10:15 uur. De kosten zijn dan € 12,00 voor de 6 en 12 km en voor de Kids gelden dezelfde prijzen als bij Voor-inschrijving.
 
De hoofdsponsoren hebben de mogelijkheid om gratis deel te nemen met een aantal teams. Deze bedrijven hoeven zich niet in te schrijven. De organisatie zal rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven. 
Met uw inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Eiberrun. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Inschrijving

Klik hier voor het inschrijfformulier


Controle inschrijving

Wanneer u twijfelt of uw inschrijving voor een van de individuele afstanden goed is verwerkt, dan kunt u via onderstaande knop uw inschrijving controleren.
Klik hier om uw aanmelding te controleren
 

Vragen....

Mocht u vragen hebben omtrent de inschrijving, kijkt u dan eerst op onze pagina "veelgestelde vragen".
Staat uw antwoord hier niet tussen, neem dan even contact op met ons via info@eiberrun.nl   

 
 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog