24 mei 2020 - 22e Eiberrun

 

18e Eiberrun een frisse start

07-02-2016 : 20:19
Het is inmiddels februari en de voorbereidingen voor de 18e Eiberrun zijn inmiddels gestart. Als organisatie kijken wij terug op een geweldig evenement. 
 
Zondag 29 mei 2016 zal het centrum van Eibergen wederom als podium dienen voor de 18e editie van de Eiberrun. Running&Sound van Herman Weening verzorgt de presentatie van de wedstrijd. Naast de hardloopwedstrijd zullen er allerlei randactiviteiten georganiseerd worden om het publiek te vermaken. Tevens is de Dogrun weer onderdeel van het programma. Later dit jaar meer over de randactiviteiten.
 
Wijzigingen in de organisatie
 
In de afgelopen 8 edities van de Eiberrun heeft het evenement een flinke groei doorgemaakt onder de enthousiaste leiding van Nick Kamers. Helaas heeft Nick besloten om te stoppen met zijn activiteiten voor de Eiberrun om zo privé en werk beter te kunnen combineren. Als organisatie bedanken wij Nick voor zijn inzet.
 
Binnen de organisatie zal Remco Nijkamp de functie van Nick overnemen. Hierdoor ontstaat er een nieuwe organisatiestructuur en dus een frisse start.
 
Start
 
Het duurt nog ruim 16 weken voordat het startschot van de 18e Eiberrun klinkt. U heeft dus nog ruimschoots de tijd om u voor te bereiden. Om zeker te zijn van een startplek ga je vandaag nog naar onze website om je in te schrijven. Tot en met vrijdag 20 mei kan er geprofiteerd worden van een korting op het inschrijfgeld van €2,00. Naast deze korting is voorinschrijven vooral veel handiger. Het startnummer (incl. je voornaam!) wordt van tevoren gecommuniceerd, zodat je sneller geholpen kunt worden bij het inschrijfbureau.
 
Individueel meedingen om de reguliere prijzen en tevens met je collega’s meedoen als team aan de bedrijvenloop? De Eiberrun maakt het mogelijk! Bij een inschrijving als team, verkrijg je een inlogcode, zodat je t/m 17 mei de samenstelling van het team zelfstandig kunt aanpassen.
 
Ga snel naar onze website en pak dat voordeel.
Klik hier om rechtstreeks naar de inschrijving te gaan

Programma

Het programma voor de 18e Eiberrun ziet er als volgt uit:
10.45u 4 EM Discus Florijn Dog Run (2 ronden, 6.4km),
11.30u 10 EM Wedstrijd en Bedrijvenloop (2 ronden,16.1km),
11.30u 5 EM Wedstrijd en Bedrijvenloop (1 ronde, 8.05km),
13.15u 2 EM Recreatieloop (2 ronden, 3.2km),
13.45u 1 EM Recreatieloop Jeugd 10 t/m 13 jaar* (2 ronden,1.6km),
14.00u 0,5 EM Recreatieloop Kids 4 t/m 9 jaar* (1 ronde 0.8km).
* leeftijd op zondag 29 mei 2016
 
Clinics
 
Bert Vogel organiseert in aanloop naar de Eiberrun wederom de jaarlijkse clinics. Deze zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers. Tevens is het mogelijk om extra trainingen met de hond te doen, dit ter voorbereiding van de 4 Mijl Discus Dog Run. De eerste in een serie van 10 clinics is op woensdagavond 23 maart 19.00u, locatie sportpark De Bijenkamp. Op zondagmorgen 6 maart is er een inloopochtend bij The Chariot waarbij er informatie en advies (schoeisel, voeding, blessurepreventie enz.) gegeven wordt.
 
 
Wij hopen u op zondag 29 mei bij de Eiberrun te mogen begroeten.
 
Organisatie Eiberrun

Meest recente nieuws

 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog