24 mei 2020 - 22e Eiberrun

 

Eiberrun 2017 een nieuwe route

02-03-2017 : 16:00

Start locatie

Dit jaar zal voor het eerst de start plaats vinden in het openlucht theater van Eibergen. Op deze locatie zijn veel voorzieningen reeds bij de hand, is er een mooie tribune voor het publiek en voldoende ruimte voor de lopers om er gezamenlijk een geweldig en sfeervol evenement van te maken.

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben moesten wij in verband met de aanleg van de N18 een nieuwe route bedenken. Na het bestuderen van diverse opties hebben wij uiteindelijk toch een leuke nieuwe route gevonden in de omgeving van Eibergen.

 

Van mijlen naar kilometers

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig de vraag gekregen of het niet mogelijk was van de mijlen af te stappen en over te gaan op kilometers. Met het overgaan op een nieuw parcours vonden wij het een mooie gelegenheid om aan deze wens van de deelnemers invulling te geven. Mede door de keuze voor de afstanden, onze nieuwe route en de unieke start locatie hopen wij een vernieuwende en onderscheidende loop te zijn.

Alle afstanden starten en finishen in het openlucht theater. Voor de 7 en 14 km hebben wij een route uitgezet die loopt door het centrum van Eibergen, in de richting van de Bijenkamp om vervolgens via het Slingebos en de Maat terug te keren bij het openlucht Theater. De deelnemers aan de 3 en 6 km Dogrun lopen een lus door het centrum om vervolgens hun route te vervolgen langs de Berkel om uiteindelijk via de Maat weer terug te keren in het openlucht Theater. Onze jeugdige deelnemers aan de 0,5 – 1 en 2 km zullen hun wedstrijd geheel lopen rondom het openlucht theater en in wandelpark de Maat.

Kijk op onze website voor een overzicht van alle nieuwe routes. Klik hier voor de routes

Programma

10.45 u

3 KM

Discus Florijn Dog Run (1 ronde)

10.45 u

6 KM

Discus Florijn Dog Run (2 ronden)

11.30 u

14 KM

Wedstrijd en Bedrijvenloop (2 ronden)

11.30 u

7 KM

Wedstrijd en Bedrijvenloop (1 ronde)

13.15 u

2 KM

Jeugdloop (2 ronden)

13.45 u

1 KM

Kidsrun Jeugd 9 t/m 13 jaar* (2 ronden)

14.00 u

0,5 KM

Kidsrun Kids 4 t/m 9 jaar* (1 ronde)

 

Inschrijven

Voorinschrijven is zowel voor u als voor ons efficiënter, tevens profiteert u tot en met vrijdag 19 mei  van een korting op het inschrijfgeld van €2,00. Naast deze korting zorgt voorinschrijven er ook voor dat uw startnummer bij de inschrijving klaar ligt en tevens is voorzien van uw naam. Kortom gemak dient de mens.

Individueel meedingen om de reguliere prijzen en tevens met je collega’s meedoen als team aan de bedrijvenloop? De Eiberrun maakt het mogelijk! Bij een inschrijving als team, verkrijg je een inlogcode, zodat je t/m 16 mei de samenstelling van het team zelfstandig kunt aanpassen.

Wacht niet langer en schrijf je individueel of als team in via onze website. Klik hier voor de inschrijving


Meest recente nieuws

 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog