24 mei 2020 - 22e Eiberrun

 

SportvoedingWebshopcom voorziet alle lopers van een bidon en Iso Drink

24-05-2018 : 19:07

SportvoedingWebshop.com zal bij de Eiberrun alle lopers bij de finish voorzien van een bidon. Deze kan gevuld worden met Iso Drink, de eigen ontwikkelde 2-in-1 drank van de sportvoeding specialist uit Zenderen. Al enkele jaren werkt www.sportvoedingwebshop.com  samen met tal van evenementen. Als organisatie zijn wij dan ook verheugd om de sportvoeding specialist te gaan samenwerken. Hun uitstraling en de kwaliteit van hun eigen producten zien wij als een meerwaarde voor de Eiberrun. Wij willen de lopers een optimale beleving en verzorging geven. We zijn ervan overtuigd dat SportvoedingWebshop.com een goede partner voor ons als organisatie en ook voor jou als loper is. 

Bij de finish krijg je Iso Drink. Wil je meer advies over voeding of sportvoeding? Stuur dan je vraag naar info@sportvoedingwebshop.com Langs komen in het Experience Center in Zenderen kan ook.

Ook is het kijken van een advies video die zij maakten de moeite waard, deze kan je bekijken via deze link:http://www.sportvoedingwebshop.com/sportvoeding-voor-halve-marathon-hardlopers-p-p-3488.html

Wij zien uit naar de samenwerking met SportvoedingWebshop.com en wensen alle lopers veel plezier bij de Eiberrun.


Meest recente nieuws

 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog