22 mei 2022 - 22e Eiberrun

 

Eiberrun route informatie voor bewoners

14-05-2022 : 15:07

Op zondag 22 mei 2022 organiseert ASV Eibergen voor de 22e keer de Eiberrun, een sportief en gezellig hardloopevenement.

Voor dit evenement is een vergunning verleend door burgemeester en wethouders Berkelland. Bewoners aan of in de buurt van de route informeren we hierbij graag over de bereikbaarheid.
 
Route:
De Eiberrun start en finisht bij de Pickerhal in Eibergen. Het parcours voert door het buitengebied en centrum van Eibergen:


6 & 12 km Start bij de Pickerhal via de Stationsweg, de Grotestraat, fietspad richting Neede (Oude Spoorbaan) onder de Needseweg door langs de nieuwe N18 naar de Oude Needseweg, via Woestenes, Mallemer Peppeldijk, Leugemorseweg, Koeweidepad, Nieuwe Maat, Grotestraat, Kerkstraat, Kleine Hagen en Burg. Smitstraat weer terug naar de Pickerhal.

2.5 km Start bij de Pickerhal via het fietspad ‘de oude spoorbaan’, rechtsaf naar de Bleekerij, pad langs de Berkel, Hummelsweide, Koeweidepad, Nieuwe Maat, Grotestraat, Kerkstraat, Kleine Hagen en via Burg. Smitstraat weer terug naar de Pickerhal.

0.6 km & 1.2 km Start bij de Pickerhal, Stationsweg uitlopen, linksaf de Grotestraat in, direct weer linksaf het fietspad “oude spoorbaan” op richting Pickerhal, voor de speeltuin linksaf, weer naar de stationsweg en dan rechtsaf naar de finish bij de Pickerhal.

Afzetting en bereikbaarheid: In verband met de Eiberrun zullen bovengenoemde wegen op zondag 22 mei vanaf 07.30 uur worden afgesloten en er wordt een parkeerverbod ingesteld. De wegen worden afgesloten door hekken en afzetlint; de afzetting wordt gecontroleerd door verkeersregelaars. De duur van de afsluiting zal zo beperkt mogelijk worden gehouden. Naar verwachting tot ongeveer 13 uur.

In verband met de veiligheid van de deelnemers verzoeken wij jullie vriendelijk zondag je auto niet op het parcours te parkeren en slechts in uiterste noodzaak over het parcours te rijden met je auto of ander vervoersmiddel. Overleg dat dan ter plaatse met een van de verkeersregelaars.
We proberen de hinder van het evenement zoveel mogelijk te beperken en we hopen op jullie begrip.

Sfeermakers voor een geslaagd evenement De vrijwilligers van de Eiberrun zetten zich in om een fantastische sfeer neer te zetten. Ze kunnen daarbij uiteraard alle hulp gebruiken. We willen jullie vragen om het parcours in jullie straat ook gezellig aan te kleden door bijvoorbeeld vlaggetjes op te hangen. En vooral door te komen kijken en de lopers aan te moedigen.

Heb je vragen over de Eiberrun of over de afzetting, mail dan naar: info@eiberrun.nl
Bedankt voor de medewerking en graag tot ziens op het start en finishplein bij de Pickerhal of langs het parcours.


Met sportieve groet,
Organisatie Eiberrun


Meest recente nieuws

 

© 2016 Eiberrun ·

Terug omhoog